Casewise uzun süredir beklenen operasyonel iş süreci platformu Tactac uygulamasını yayınladı

"EABPM

Operasyonel Süreç Platformu, hem özel hem de genel kullanıma yönelik bulut-tabanlı teknoloji ile mükemmel kullanıcı etkileşimi sunarak sektörü değiştirmeyi amaçlar.

Casewise, mobil çalışanlar için tasarlanmış kurumsal süreç platformunu yayınladığı açıkladı. Casewise Tactac, detaylı görev listeleri oluşturmak için iş süreçleri veritabanını kullanarak dağıtılmış işgücünün performanısı artırır. Platform, mobil iletişim aracı ile geçerli gelişim raporları sağlayıp detaylı görev listeleri sunan sektördeki ilk uygulamadır.

Tactac, ‘akıllı’ mobil cihazlar için tasarlanmış gerçek bir SaaS çözümü sunan, bulut-tabanlı iş süreçleri platformudur. Gömülü olan geribesleme döngüsü ile gerçek-zamanlı süreç gelişimine imkan veren Tactac, kalite kontrolü geliştirir, maliyetleri azaltır ve müşteri deneyimlerini standardize eder.

Devrim niteliğindeki Tactac mobil uygulaması gerçek-zamanlı gelişimleri kayıt eder, iş süreci sahipleri, akıllı sıralamayı da kapsayan detaylı görev listeleri oluşturur ve saha çalışanlarına hangi işi nasıl yapacaklarını gösterir.

Tactac ile operasyonel takımlar daha az kayıp ile daha verimli çalışırlar. Yöneticiler saha dışında olanlar hakkında daha iyi gerçek-zamanlı görüş elde edebilir, müşteriler daha akıcı ve tutarlı etkileşim deneyimleyebilir.

Tactac kurumsal süreç kütüphanenizi taktiksel operasyonel kontrol listelerine dönüştürerek saha çalışanlarınızın akıllı telefonlar ve tabletler ile erişebilmesine imkan verir.

  • İş süreçleri veritabanınız ile senkronize olarak dokümante edilmiş süreçleri adım adım operasyonel kontrol listelerine dönüştürür.
  • Saha çalışanlarının tamamladıkları görevlerle ilgili görüntü, ses ve video saklamasına imkan verir.
  • Raporlamayı kolaylaştırır.
  • Saha desteğine doğrudan erişim sağlar.

 


keyboard_arrow_up