Eczacıbaşı Vitra Karo, Mind2Biz fatura çözümü ile inovasyon şampiyonluğuna ulaştı

Eczacıbaşı Topluluğu bünyesinde dokuzuncusu düzenlenen ve bu yıldan itibaren “İnovasyon Buluşması” adını alan etkinlikte toplam 30 proje yarıştı. Eczacıbaşı Topluluğu’nun en yaratıcı kuruluşlarını belirleyen ödül töreni, Eczacıbaşı Topluluğu yöneticilerinin ve çalışanlarının geniş katılımıyla 1 Aralık 2008 Pazartesi günü İstanbul Modern’de gerçekleştirildi.

“İnovasyon Buluşması” etkinliği, Topluluk kuruluşlarında yaratıcılık ve yenilikçiliği teşvik eden bir ortam oluşmasını sağlamayı, çalışanların gerek bireysel gerekse takım çalışmaları sırasında kuruluşun stratejik hedef ve iş sonuçlarına katkılarını artırmayı amaçlıyor.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, inovasyonun, bunalım dönemlerinde normal dönemlere göre daha da gerekli olduğunu belirterek, “Biz de güçlü mali yapımız, üstün yetenekli yönetim kadromuz ve çalışanlarımız ve sahip olduğumuz inovasyon geleneği ile, bu dönemi fırsata dönüştürebilecek güçteyiz” dedi.

Ürün/hizmet, Verimlilik, E-Dönüşüm ve İletişim olmak üzere dört kategoride ödüllerin dağıtıldığı yarışmada “En Yaratıcı e-Dönüşüm Projesi” kategorisinde, Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu ile VitrA Karo’nun projeleri, birincilik kürsüsüne oturdu.

VitrA Karo’nun “Fatura İşlemede e-Dönüşüm” adlı projesi ise, Mind2Biz tarafından sağlanan Elektronik Fatura Çözümü ile gerçekleştirildi. Proje, satınalınan mal ve hizmetlere ait faturaların, elektronik ortama aktarılarak SAP sisteminde muhasebe kayıtlarına alınması ve arşivlenmesi işlemlerinin, manuel uygulamaya oranla çok kısa bir süre içinde gerçekleştirilmesini sağlıyor.

keyboard_arrow_up