Casewise BT yönetimi için “Uygulama Portföy Yönetimi (APM)” çözümünü yayınladı

EABPM Haberleri Casewise “Uygulama Portföy Yönetimi (APM)” çözümünü sunar

Lider kurumsal yazılım ve danışmanlık sağlayıcısı Casewise, yeni Uygulama Portföy Yönetimi (APM) çözümünü yayınladı. APM, karar merciilerine uygulama portföylerini daha iyi kontrol edebilme imkanı sunan, teknoloji rasyonalizasyonu sağlayan ve BT altyapısını kurumun ihtiyaçları doğrultusunda şekillendiren, tercihe göre çevrimiçi veya kurulu bir çözümdür.

Casewise’ın APM çözümü, bulut-tabanlı portal, iPad için mobil uygulama olarak sunulabileceği gibi doğrudan kullanıcının makinesine kurulabilir. Yenilikçi çözüm, kurum üzerindeki bütün uygulamaların performansının haritasını çıkarır ve kurumsal amaçları desteklemede ne kadar etkin olduklarını belirler. APM, verimsiz tekrarların azaltılması ile maliyet verimliliği sağlar ve BT darboğazlarının tanımlanıp ortadan kaldırılmasına yardımcı olur.

Öğretici bir yaklaşımla APM, kurumun BT haritasını ortaya koyarak, varolan değerlerin yeniden kullanımını ve akılcı bir uygulama yönetim ortamı sağlayarak, maliyetleri ve çözüm sunma sürelerini azaltır ve BT iş yakınlaşmasına destek sağlar.


keyboard_arrow_up