erwin EDGE: Uyumluluk Çözümünüz 2

erwin EDGE: Uyumluluk Çözümünüz 2
Veri varlıklarınızı anlamak, bunları yasal gerekliliklerle uyumlu halde yönetebilmek için erwin EDGE bileşenlerinin tümünden yararlanın

Veri Modellemesi için erwin Data Modeler by Quest
Farklı veri bileşenlerinin çeşitli kombinasyonlarda bir araya geldiklerinde hassas bilgileri nasıl ortaya çıkarabileceklerini, dolayısıyla beklenmedik güvenlik riskleri oluşturabileceklerini anlamak için sadece Kimliği Tanımlayabilecek Verileri (PII) algılamanın ötesine geçin.

İş Süreci Modellemesi için erwin Evolve by Quest
Hassas verileri, bu verileri kullanan süreçlerle birleştirin. Güvenli ve güvenli olmayan düzenleyici uygulamalara net bir görünürlük kazandırmak için iş akışlarını anlayın.

Kurumsal Mimari için erwin Evolve by Quest
Buluta taşıma gibi bir senaryoda mevcut durumu ve hedef senaryoyu modelleyerek verilerin taşınmasının içerebileceği riskleri ve GDPR/KVKK önceliklerini analiz edin, uyumu güvence altına alın ve belgeleyin.

Kurumsal Veri Zekası için erwin Data Intelligence by Quest

Hem BT hem de iş kullanıcılarının en iyi şekilde korumaları için hassas verilerin keşfedilmesini, anlaşılmasını, etiketlenmesini ve sınıflandırılmasını hızlandırın, veri okuryazarlığını geliştirin.

Veriden değer üretimini hızlandırmak ve doğruluk seviyesini yükseltmek için veri haritalama, kod oluşturma, veri köken analizi işlemlerini otomatikleştirin

Veri bileşenlerinin fiziksel kaynaklardan otomatik olarak toplandığı, gerçek zamanlı ve yüksek kaliteli bir hat üzerinde kurumdaki tüm veri odaklı girişimleri birbiriyle uyumlu hale getirin.

Veri silolarını ortadan kaldırın, Veri Ambarı ve diğer Büyük Veri çözümlerini devreye alırken keşif süresini ve verilerle ilgili uyum risklerini azaltın.

keyboard_arrow_up