Self Servis Olanaklarla Veri Erişilebilirliğini Geliştirme

Enterprise Strategy Group’un 2021 Veri Yönetimi ve Veri Güçlendirme Durum Tespit Araştırma Projesine siz de göz atın! Veri Yönetişimi hakkında detaylı bilgi ve danışmanlık hizmeti almak için Mind2Biz’i arayabilir ya da internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Veri yönetişimi doğru bir şekilde uygulandığında self-servis yetenekler etkinleştir. Güvenlik önlemleriyle donatılmış bu self-servis teknolojiler, her seviye kullanıcının ihtiyaç duyduğu verileri doğru şekilde ve tereddüt etmeden kullanabilmesini sağlar. Burada temel anlayış kimlerin hangi verilere erişebileceğine ilişkin güvenlik/risk esaslarının iş bağlamında doğru kurgulanması ve yönetilmesidir. Veri erişilebilirliğin genişletilmesi ve veri güçlendirmesi ile çalışanlar görevlerini daha etkili ve verimli bir şekilde tamamlar, veriden değer üretimi hızlanır.

Araştırma ve stratejik danışmanlık kurumu Enterprise Strategy Group’un yaptığı incelemeye katılanların %93’ü mevcut veya planlı kullanımına atıfta bulunarak bu self-servis olanakları zaten benimsemiştir.

keyboard_arrow_up