Branham300, OpenText’i zirvedeki yazılım şirketi olarak seçti

ECM Haberleri OpenText Mobil uygulama stratejisini weComm satınalması ile pekiştirdi.

Kurumsal İçerik Yönetimi (ECM) yazılımının en önde gelen sağlayıcısı OpenText, 2010 Branham300 listesindeKanada’daki yazılım şirketleri içinde üstüste ikinci yılda da zirvede yeraldı. Branham300, global bilgi teknoloji pazarında hizmet veren Kanada’nın lider endüstri analiz ve strateji danışmanlık firması olan Branham Group tarafından yayınlanmaktadır.

OpenText, dünya çapında en büyük bağımsız Kurumsal İçerik Yönetimi yazılım şirketi olabilmek için son yıllarda hızla büyüdü. Kurumsal İçerik Yönetimi, her ölçekte şirketlere ve kamu kurumlarına geniş kapsamlı doküman, e-posta, video ve diğer içerik depolarını yönetmelerine yardımcı olur. Bu sayede bilgi paylaşımı ve çalışan işbirliği artar ve bilgiye dayalı uyum kuralları ve iş süreçlerinin yönetilmesi kolaylaşır.

114 ülkede yaklaşık 500 milyon kişi OpenText’in yazılımını kullanmaktadır. Şirket, dünya çapında 4.500 kişiye iş imkanı verirken, bunun yaklaşık 1.500’ü Kanada’dadır. Mart ayında OpenText, önümüzdeki beş yıl boyunca ürün geliştirme ve innovasyon amacıyla Waterloo, Richmond Hill ve Ottawa lokasyonlarında 225 milyon dolarlık yatırım yapacağını açıkladı.


keyboard_arrow_up