Casewise iş süreçleri analiz BPA ve kurumsal mimari araçları pazarında Gartner Magic Quadrant’da lider

Casewise Gartner Magic Quadrant’da lider

Gartner’a göre, BPA araçlarına olan talep 2010 a doğru en az %10 büyüme ile sonuçlanacaktır. Rapor ayrıca, BPA kullanıcılarının sayısındaki artışla birlikte BPA danışmanlığına olan gereksinimdeki artışın toplam BPA pazar gelirlerinde daha dikkat çekici bir artışa neden olacağını belirtmektedir.

BPA, yöneticilere değişken pazar koşullarına nasıl uyum sağlayacakları ve yüksek performans, daha fazla etki ve yüksek verimlilik sağlama konusunda yardımcı olarak şirket operasyonlarına ve kaynaklarına görünürlük sağlar.

Casewise Corporate Modeler Suite, dünya çapındaki global şirketlerde gelişmiş iş performans projelerinin öncelikli bileşenleri arasında yer alır. Suite, kullanıcılara bir şirketin uçtan-uça iş süreçlerini, kaynaklarını modelleme, görüntüleme, analiz etme, dokümante etme, optimize etme ve geliştirme imkanı verir.

Rapor ayrıca Casewise’ın kurumsal mimari araçları pazarında Corporate Modeler ile hem kurumsal hem iş mimarlarına yönelik çözümlerinden bahsetmektedir. Sağladığı en önemli kazançlardan birisi de hazır süreç modelleri ve en iyi uygulama çerçeve modelleridir.

Casewise CEO’su Ray Pearman, Gartner’ın İş Süreçleri Analiz Araçları 2008 raporundaki liderler çeyreğinde yer almaktan ötürü çok mutlu olduklarını bunun gelecekte Casewise’ın bilinen itibarını, Casewise ürünleri ve çözümlerinin şirketlerin operasyonel süreçlerinde gerekli bir parça olacağı görüşünü destekleyeceğini belirtti.


keyboard_arrow_up