Emakin Community Day’de “Dijital Devrim-Kurumsal Mimari” sunumumuzla yer aldık

Müşterilerimizin kurumsal süreçlerinde dijital dönüşüm gereksinimlerini karşılamak üzere, süreçlerini dijital ortama aktarmak, ölçümleyebilmek ve denetlenebilir dolayısıyla yönetilebilir hale getirmek üzere sunduğumuz BPM çözümü olan emakin platformunun geliştirici firması 6Kare, 8 Mayıs 2018, Salı günü Istanbul Marriott Hotel Asia’da Emakin Community Day organizasyonunu gerçekleştirildi.

Emakin platformunun kullanıcıları, kurumsal temsilcileri ve çözüm ortaklarını bir araya getirmeyi hedefleyen etkinlikte iş süreçleri yönetimi ve dijital dönüşüm dünyasındaki gelişmeler konuşuldu ve kurumsal çözümlere ilişkin örnekler sunuldu. Kurumların dijital dönüşüm sürecinde karşılaştıkları zorluklar ve en iyi uygulama örneklerinin ele alındığı organizasyona Mind2Biz olarak Hakan Kıran’ın yaptığı “Dijital Devrim – Kurumsal Mimari” başlıklı sunum ile katıldık. Sunumumuzda, bir kurumun çekirdeğini oluşturan iş süreçleri, teknoloji ve organizasyon bileşenlerini merkeze yerleştirerek kurguladığımız Mind2Biz Akademi kurumsal gelişim programlarımızı tanıttık. Dijital Strateji, Kültürel Dönüşüm, Kurumsal Mimari, İş BT Uyumu, İş Süreçleri Yönetimi, Ar-Ge Yönetimi ve İnovasyon Yönetimi başlıkları altında organize ettiğimiz akademi programlarımızın kurumlara ne tür katkılar sunacağını özetlediğimiz sunumda Kurumsal Mimari programımızın detaylarını tanıtarak, dijital dönüşümde kurumsal mimari bakış açısıyla iş süreçleri yönetiminin nasıl ele alınması gerektiğinin altını çizdik.

Ektinlikte ayrıca Arya Akademi’den Dr. Gülay Savaş, “Akıllı Şirket Olmak” başlıklı sunumu gerçekleştirdi. 6Kare’den Selahattin Bostancı’nın “Emakin vNext” başlıklı sunumunda ise Emakin V5’teki yenilikler ve kurumsal süreçlerin yürütülmesi açısından sağladığı avantajları tanıtıldı.

keyboard_arrow_up