Gartner analistleri, Kurumsal İçerik Yönetimi alanında OpenText’i lider olarak seçti

ECM Haberleri Gartner analistleri, Kurumsal İçerik Yönetimi alanında OpenText’i lider olarak seçti

Kurumsal içerik yönetimi alanında dünya lideri olan OpenText, bağımsız analiz kuruluşu Gartner’ın 2009 Magic Quadrant incelemesinde geçtiğimiz yılı da vizyon ve uygulanabilirlik bütünlüğünü sağlayarak lider olarak tamamladı.

ECM eğilimlerinin ve pek çok modülden oluşan suit yapısında platformların değerlendirmesine dayalı olan Gartner’ın raporu, kurumlara hangi sağlayıcının işlevsel yeteneklere ve kurumsal amaçları ve gereksinimleri destekleyecek bakış açısına sahip olduğunu anlamalarına yardımcı olur.

Dünyanın dijitale dönüşen iş uygulamaları ve iletişim yöntemleri, şirketleri değerli ve genellikle yapısal olmayan elektronik içerik yığınıyla bırakarak evrimleşmeye devam etmektedir. Kurumlar, bu bilgi yığınını yönetme ve kontrol altında tutma çabası gösterirken sadece iş alanı verimliliği ve işbirliği sağlamakla kalmaz aynı zamanda dahili ve harici düzenlemelerle uyumu da sağlar.

OpenText ECM Suite, çeviklik ve kontrol sağlamanın yanı sıra kullanıcı gücünü artıran ölçülebilir teknolojileri sunması ile bu iş mücadelelerine hitap eder. Web içerik yönetiminden , kayıt yönetimine ve raporlamaya kadar çok çeşitli uygulamalar ile ECM Suite’in uygulanması daha düşük yönetim ve eğitim maliyetleri ve daha fazla süreç verimliliği sağlar. Bilgi varlıklarının daha yüksek oranda iletişimi sağlanır ve Web özelleklerinden daha fazla fayda elde edilir.


keyboard_arrow_up