Mind2Biz Bilişim Zirvesi’nde Forum Sponsoru : “İçerik ve bilgi yönetimi”

Mind2Biz Bilişim Zirvesi'nde Forum Sponsoru :

Bilgiye yatırım yapan işletmeler lider koltuğunda

Mind2Biz, Interpro tarafından 6-9 Eylül 2005 tarihleri arasında Kaya Ramada Kongre Merkezi Beylikdüzü’nde düzenlenen Bilişim Zirvesi’nde forum sponsoru olarak yeraldı. 8 Eylül 2005 günü, saat 10:00-11:00 arasında Konya Salonu’da gerçekleşen “İçerik ve bilgi yönetimi” başlıklı programda “Bilgiye yatırım yapan işletmeler lider koltuğunda” başlığını inceleyen Mind2Biz’den Dilara Köseoğlu ve OpenText firmasından Güray Turan, “Gerçek Zamanlı Kurumsal Birikim Yönetimi” konusunda vizyoner bir sunum düzenlediler.

Sunumda birçok organizasyonun kolektif bilgiye hızlı ve etkili bir şekilde erişmelerini sağlayacak araçlardan mahrum durumda olduğu vurgulanmış, içeriği stratejik bir araç olarak yaygınlaştırabilmek için bilgiyi tüm kurum genelinde erişilebilir ve sorgulanabilir kılmanın gerekliliği üzerinde durulmuştur. Sunumda, Kurumsal İçerik Yönetim Sistemi yatırımlarına odaklayan yönlendirici faktörler ve gereksinimler farklı bakış açıları altında sınıflandırılmış, bu konuda araştırma kuruluşlarınca yapılan çeşitli öngörüler paylaşılmıştır.

Gelecekte lider koltuğuna oturacak firmalar “Aydınlanmış Kurumlar”, “Gerçek Zamanlı Kurumlar”, ve “Uyumluluk Sürecini Tamamlamış Kurumlar” olacaktır.


keyboard_arrow_up