OpenText Content World’de eDOCS gelişim planlarını açıkladı

ECM Haberleri OpenText Content World’de eDOCS gelişim planlarını açıkladı

Kurumsal içerik yönetimi (ECM) alanında dünya lideri olan OpenText Kasım 2008’de Orlando’da düzenlediği “Content World” konferansında, müşterilerine en son ECM teknolojilerinden en yüksek getiriyi elde etmeleri amacıyla gerekli esnekliği verecek ve ECM stratejilerini çalışmalarına en uygun doğrultuda yönlendirmelerini sağlayacak olan eDOCS ürünleri için geliştirme planlarını açıkladı. Plan, eDOCS’un özellikle Microsoft tarafından önümüzdeki dönemde yayınlanacak olan en son ürünlerine yönelik güncellemelerini de içermekteydi.

OpenText geçtiğimiz yılda da eDOCS için yeni çözümler ve entegrasyonlar tanıtmışgı. Kurumların kurumsal içerik yönetim yatırımları stratejiktir ve operasyonları için kritik önem taşır. OpenText eDOCS müşterilerini en ileri seviyede destekleyerek, alt yapılarını en son teknolojilere taşımıştır.

OpenText, eDOCS müşterilerine kurumsal içerik yönetim stratejileri için çoklu seçenekler sunar. Müşteriler eDOCS ile Microsoft’un 2009 için planlanan platformları ile önemli yeni entegrasyonları elde edebilirler. Müşteriler ayrıca gelişen kurumsal içerik yönetim gereksinimlerini karşılamak için OpenText’in sunduğu diğer ürünleri de kullanıma alarak komple bir çözüm elde ederler.

OpenText’in en önemli planlarının başında Microsoft SQL Server 2008 ve Windows Server 2008’in de dahil olduğu Microsoft platformu ile entegrasyon geliyor. OpenText ayrıca Microsoft Office’in yeni versiyonunu tam destekleyen eDOCS 14 kod isimli yeni bir versiyonunu tanıtacağını duyurdu. eDOCS 14 Microsoft Office’in yeni sürümüyle birlikte yayınlanacak, böylece eDOCS müşterileri yeni özelliklerin avantajlarına kısa sürede sahip olacak. OpenText ayrıca Microsoft Office SharePoint Server 2007 için içerik yaşam döngüsü yönetim hizmetlerini de geliştirmeye devam edecek. 2008 de sunulan bu çözüm, müşterilere eDOCS’un Office SharePoint Server 2007’da yer alan içeriği uyum, kayıt yönetimi veya politika gereksinimlerini karşılamak için yönetme imkanı verir.

OpenText geçen yıl boyunca, eDOCS’un yeni versiyonlarını sundu. OpenText eDOCS ile müşterilere kullanıcılara iş bilgisinin farklı açılarını Microsoft Outlook gibi benzer masa üstü uygulamalarında sağlayan bir OpenText İçerik Hizmeti olan Enterprise Connect’in entegrasyonunu sağladı. Enterprise Connect ile müşteriler, eDOCS ve diğer ugulamalardan içerik sağlayabilirler. OpenText ayrıca BPM fonksiyonalitelerini EDOCS ile entegre etti. Böylece müşterilerine binlerce kullanıcı ve süreç üzerinde çalışılan ortamlarda dahi güvenli süreç optimizasyon olanağı sağladı.

E-posta dosyalama ve arşivleme yetenekleri OpenText ECM Suite ile sağlanan entegrasyonla eDOCS’a eklenmiştir. Bu çözüm müşterilere e-postaları diğer kurumsal içerikler gibi yönetme, depolama maliyetlerini düşürme ve e-posta sistemlerinin performansını artırma imkanı verir.

Bu yıl yapılması planlanan bir diğer önemli eDOCS entegrasyonu, OpenText’in Enterprise Library Services’dir. Bu sistem OpenText’in entegre kayıtları, meta veriyi, kurum içindeki bütün içerik türlerinin arşivlenmesini ve depolanmasını sağlar. Enterprise Library Services, kurum çapında gerçek bir kurumsal içerik yönetim stratejisi için kritik bir altyapı özelliği taşır.


keyboard_arrow_up