Opentext eDOCS DM 10 yayınlandı

Opentext Tempo ile güvenli sosyal doküman paylaşımı

Kurumsal İçerik Yönetimi (EIM) alanında dünya lideri OpenText, hukuk sektöründe yaygın olarak kullanılan Doküman Yönetimi çözümünün son versiyonu eDOCS DM 10’u yayınladığını duyurdu. eDOCS DM 10 ile kullanıcılar, yüksek güvenlik düzeyine sahip merkezi bir kütüphane ile içeriğe erişip, yönetebilecek, mobil cihazlar, tabletler, laptoplar ve bulut üzerinden paylaşma imkanına sahip olacaktır.

Dava dosyaları, kritik bilgiler ve diğer gizli dokümanlar hukuk sektörünün ayrılmaz parçasıdır. Dokümanların yaşam döngüleri boyunca güvenliğini korumak amacıyla, sektörün güvenli bilgi ortamına ihtiyacı vardır. eDOCS DM 10 ile kurumlar, dokümanları kurum içinde veya dışında kolayca paylaşabilir. OpenText, tam bir kayıt ve bilgi yönetimi çözümü sunarak, artan içeriğin yönetimi maliyetlerinin düşürülmesini sağlar.

eDOCS DM 10 ile gelen yenilikler:

  • Üstün Kullanıcı Deneyimi – Yeniden düşünülmüş ve yeniden tasarlanmış kullanıcı uzmanlığı, içerik yönetimini kolay ve sezgisel yapar
  • Gelişen Verimlilik – Eşsiz form çevirme yaklaşımı kullanıcıların, doküman sınıflandırırken daha az zaman harcamalarını ve içerik eklemek için daha fazla zaman kazanmalarını sağlar.
  • Gelişmiş Arama Fonksiyonları – Yeni, basitleştirilmiş arama formları, arama deneyimini geliştirir. Yeni birleşik metaveri, içerik ve Boole komutu arama sihirbazı günlük arama işlemlerini daha kolay hale getirir.
  • Yönetim Kolaylığı – Yeni DM Management Studio, yöneticilerin DM sistemlerini yönetirken daha etkili ve verimli olmalarını sağlar. Tek bir site, merkezi veya global olarak dağıtılmış bir DM altyapınız olsa dahi bu yeni Studio yöneticilere bireysel sunucularını, sunucu takımlarını, arama indekslerini ve DM kütüphanelerini masaüstlerinden yönetme imkanı verir.

keyboard_arrow_up