OpenText, her türlü kurumsal bilgiyi arşivleyen OpenText Archive’i yayınladı

OpenText, her türlü kurumsal bilgiyi arşivleyen OpenText Archive’i yayınladı

Kurumsal Bilgi Yönetimi (EIM) alanında dünya genelinde lider sağlayıcı OpenText, kurumsal bilgiyi tek, ölçülebilir bir depolayıcıda arşivleme imkanı sunan ve böylece yönetimi kolay ve daha düşük maliyetli işletim sağlayan OpenText Archive’i yayınladığını duyurdu.

Sürekli büyüyen kurumsal bilgi miktarı, alarm vermeye başladı. Epostalar, iş uygulamaları, dokümanlar, medya varlıkları, sosyal içerik ve her türden dosya ile kurumlara ulaşan verinin katlanarak büyümesi kurumları bu bilgiyi uzun süreli koruma ihtiyacı ile başetmeye zorluyor.

Piyasada kritik içeriği arşivlemek için çözümler sunan birçok rakip bulunmasına rağmen, sadece OpenText Archive, tek bir çözüm içinde her türden bilgiyi arşivleme imkanı sunar.

OpenText Archive, Email Management, File System Archiving, Tempo Box, MBPM eDOCS’un da içinde bulunduğu neredeyse bütün OpenText ürünleri ile entegredir. Ek olarak OpenText Archive, Web servisler ve yayınlanmış API’ler ile diğer uygulamalara entegrasyon imkanı sunmaktadır. Ayrıca var olan müşteri arşivleme ortamları ile karşılaştırıldığında OpenText Archive uzun süreli depolamada %50 tasarruf sağlamaktadır.

Güven altına alınmayan arşivlenmiş bilgi ile ilişkili riskler, üzerinde çalışılan bilgideki güvenlik kaçakları kadar maliyetli olabilir. OpenText Archive, kurumsal kullanıcılara ve güvenlik profesyonellerine şirket arşivleri içinde depolanan verilere kimlerin erişebileceğine karar verme imkanı sunar.


keyboard_arrow_up