OpenText, iş süreçleri yönetimini yeni akıllı süreç uygulamaları ile dönüştürüyor

OpenText, her türlü kurumsal bilgiyi arşivleyen OpenText Archive’i yayınladı

Kurumsal Bilgi Yönetimi (EIM) alanında dünya lideri OpenText, bir kurumun İş Süreçleri Yönetimi Araçları yatırımlarından hızlı kazanım elde etmesini hızlandırmak için tasarlanan OpenText Akıllı Süreç Uygulamaları çözümünü duyurdu

Sektörün ilk entegre Akıllı Süreç Uygulamaları’nı tek sağlayıcı olarak sunan OpenText, kendi Kurumsal Bilgi Yönetimi portföyü ve vizyonuna dayanan güçlü çözümler sağlamaya devam ediyor. OpenText Akıllı Süreç Uygulamaları, en yaygın yatay ve dikey kurumsal süreçleri destekler ve 30 gün gibi bir sürede çalışır hale getirilebilir.

OpenText Akıllı Süreç Uygulamaları’nın kapsamı:

  • Müşteri Hizmetleri için Güvence – sezgisel self-servis öneriler, otomatikleştirilmiş yazışma, performans raporlama, çoklu-sistem veri entegrasyonu, değişim yönetimi ve iş yükü azaltma yetenekleri, ayrıcalıklı müşteri hizmetleri ve etkileşimleri sağlamak için hedeflenmiştir.
  • İnsan Kaynakları için Güvence – uygulanabilir, esnek bir platform kullanarak işe alma ve yerleştirme gibi genel uygulamaları destekler. Ayrıca talepleri karşılama süresini azaltarak kağıt bazlı dosyaları ve süreçleri ortadan kaldırır. İşlem ve hizmet seviyesi ölçümlerinin görünürlüğünü artırır.
  • Sigorta Sektörü için Müşteri Yönetimi – sigorta şirketlerine müşteri etkileşimleri, olaylar, süreçler, arka ofis ve müşteri hizmetleri arasındaki içerik ve yazışma işlemlerine 360 derece bakış açısı sağlar.

keyboard_arrow_up