Opentext Tempo ile güvenli sosyal doküman paylaşımı

Opentext Tempo ile güvenli sosyal doküman paylaşımı

Kurumsal Bilgi Yönetimi (EIM) alanında lider OpenText, OpenText Tempo ürününün yenilendiğini duyurdu. Yeni eklenen özellikler ile OpenText Tempo, sosyal işbirliği, not alma ve düzenleme yetenekleri, kurumsal dosya senkronizasyonu ve paylaşımı, ayrıca Kurumsal İçerik Yönetimi (ECM)’nin doğasında var olan güvenlik özelliğini sunan sektördeki ilk ve tek uygulama haline geldi. Sunulan pakette Tempo Box 10.5, Tempo Note ve Tempo Social 8.5 yer almaktadır.

OpenText Tempo, dosya senkronizasyonu ve paylaşımı ile sosyal işbirliği uyumunu bir araya getirip eDOCS DM ile entegrasyonu sayesinde iş ortamında daha kolay ve güvenli işbirliği sağlar.

Tempo Note, Tempo Social ve Tempo Box içerik paylaşımını sağlamak ve işbirliğini kolaylaştırmak için güçlü bir kombinasyondur. Tempo Box’ın yeni özelliği Tempo Note, kullanıcılara toplantı notlarını alma, dosya senkronizasyonuna içerik ekleme, aktivite ve fikir paylaşma imkanı sağlayan entegre bir not-alma aracıdır.

Tempo Social, out-of-the-box olarak sağlanan AppWorks Mobile Suite’in bir parçası olarak HTML5 tabanlı mobil uygulamaya sahiptir. Tempo Social uygulaması ile kullanıcılar durum güncellemelerini gönderip yanıt verebilir, fotoğraf yükleyebilir, kullanıcı profillerini dolaşıp göz atabilir, iş ortaklarını takip edebilir, blog yazılarını paylaşabilir ve çok daha fazlası…

Mobile uygulama iOS ve Android platformlarında kullanılabilmektedir.


keyboard_arrow_up